Bijzonder gebouw

BIJZONDER GEBOUW

Rijk 1 van Mondorijk (locatie Hulshoeve, 0 - 3 jaar) deelt op dit moment het gebouw met OBS Brandevoort en Spring. We maken gebruik van een eigen ingang. In het gebouw hebben we multifunctionele ruimtes en een interieur dat een glimlach op je gezicht tovert.

Op de locatie Stepekolk, vind je de Rijken 2, 3 en 4. Daar is een Kinderrestaurant en een Kunstwerkplaats. Er is ruimte om muziek te spelen en een podium. In de Rijken vind je, stilte plekken, beweegplekken, een natuurlijk speelterrein, plekken om samen te werken, of juist alleen te werken. Er is ruimte om te leren aan tafel, op de grond, zelfs op de bank. Er zijn Chromebooks en Digiborden. Kom je een keer kijken?

 

Mondorijk.jpg

Mondorijk (Rijk 1) deelt op dit moment het gebouw met OBS Brandevoort en Spring. We maken gebruik van een eigen ingang. In het gebouw hebben we multifunctionele ruimtes en een interieur dat een glimlach op je gezicht tovert.

Op de locatie Stepekolk, vind je de Rijken 2, 3 en 4. Daar is ook een Kinderrestaurant en een Kunstwerkplaats. er is ruimte om muziek te spelen en een podium. In de Rijken vind je, stilte plekken, beweegplekken, een natuurlijk speelterrein, plekken om samen te werken, of juist alleen te werken. Er is ruimte om te leren aan tafel, op de grond, zelfs in op de bank. Er zijn tablets en digiborden. Kom je een keer kijken?